Лефер филе на скара
Лефер филе на скара
100гр. - 2.00 лв
1 кг. - 20 лв
Хек филе панирано
Хек филе панирано
100гр. - 2.00 лв
1 кг. - 20 лв
Бяла риба пържена
Бяла риба пържена
100гр. - 1.50 лв
1 кг. - 15 лв
Сьомга котлет на скара
Сьомга котлет на скара
100гр. - 3.50 лв
1 кг. - 35 лв
Пъстърва на скара
Пъстърва на скара
100гр. - 1.50 лв
1 кг. - 15 лв
Калмари пане
Калмари пане
100гр. - 2.50 лв
1 кг. - 25 лв