Директни продажби

„Морски дар 09“ ЕООД има в своята структура 5 магазина за охладена, замразена риба и рибни продукти, в които има и отделение за топла точка, както и 1 самостоятелен павилион за пържена и печена риба, които предлагат на клиентите готови риби и рибни продукти, с което спестяват на много клиенти невъзможността да си приготвят сами риба, а имащи желание да консумират такава.

Играждането на тези магазини е осъществено по начин, по който не са във финансова тежест на компанията, а точно обратното – промотират успешно мисията на фирмата, увеличават оборотите й и реализират голяма част от фирмените цели.

Всичко това е постигнато посредством инвестирането в една корпоративна програма насочена директно към консуматора (клиента) на риба и рибни продукти. „Морски дар 09“ ЕООД е първата компания в България, която предлага професионално обслужване на своите клиенти предоставяйки им безплатно услугата чистене и транжиране на охладена риба и обработването на рибата или рибния продукт по желание на клиента.

Като следваща стъпка в директните продажби насочени към клиента и утвърждаването на бизнес идентичността на „Морски дар 09“ ЕООД е промотирането на изгражданата на интернет страница на компанията, която представя цялостна информация за историята, мисията и целите на фирмата, продуктов каталог, галерия на магазините си, видове традиционни и екзотични рецепти с риба и рибни продукти и не на последно място, в нея с публикувани референции от клиентите ни за професионалните ни взаимоотношения с тях.